Matter

Nylon matter
karat-nylonmatte

Karaat nylonmatter er ensfargede kommersielle matter, som er høyt effektive når det gjelder å skåne gulv fra skadelig smuss og fuktighet. Mattene er produsert i high twist og varmetilsatt garn av 100% nylon. Dette er for å oppnå perfekt farge og vaskehurtighet.High Twist og varmetilsatt nylon fiber vil ikke frynse men gjør at smuss kapsles inn i matten i stedet for å bli liggende på overflaten. Karaat matter er tilgjengelig i et vidt fargespekter og størrelser. Mattenes underlag består av 100% Nitrile gummi, som hindrer krølling og sprekkdannelse i alle typer vær.

Bomullsmatter
Crystall-bomullsmatte

Crystal Bomull og microfibermatte er et perfekt produkt for å hidre at smuss og fuktighet trenger inn i lokaler.Disse mattene er produsert for spesielt å kunne absorbere fuktighet tilsvarende fem ganger sin egen vekt. Mattens evne til å stoppe vann og sand vil forlenge gulvets levetid. 100% Nitrilegummi underlag som hindrer krølling og sprekkdannelse i all typer vær

Comfort Flow Mat
comfort-flow-mat

100% høy tetthet, gir lukket celle nitril putematte en god avlastning og anti-statiske egenskaper. Anti-mikrobiell behandlet for å beskytte mot lukt og slitasje. Nitril putemattene er olje, fett og sveise sikkre. Mattene er perfekt for matvareindustrien og butikker, som avlastningsmatter Væsker og rusk flyter lett gjennom hullene i matten.

Utviklet og designet av Annec Design